Aplicació “CreAPPCuentos”

Avui us presentaré “CreAPPCuentos”, que és una aplicació gratuïta, tant per Android com per iOS, dissenyada perquè els més petits puguin crear les seves narracions de manera senzilla i divertida, aprofitant els recursos que ofereix l’entorn. Els infants hauran d’afegir els escenaris, objectes, personatges i diàlegs a la seva història a través del menú d’icones. També, podran adjuntar àudio, gravant la seva pròpia narració o utilitzant els sons de la llibreria de l’aplicació. Un cop creat el conte els poden guardar i exportar en format PDF, per compartir-lo amb les persones que desitgin.

Respecte a la interfície, penso que és adequada perquè hi ha escenaris i personatges molt atractius. A més, les icones dels botons, que conté l’aplicació, són molt intuïtius i visuals. Segons el model SAMR, se situaria en l’apartat de transformació dins del nivell de redefinició, perquè la tecnologia permet la creació de noves tasques.

Per concloure, encara que aquesta aplicació sigui més per primària, considero que també es podria introduir des d’educació infantil al nivell de p5, perquè entre tots els alumnes podrien crear els seus contes amb el suport de la mestra. A més, això els ajudaria a estimular la memòria i l’expressió, a fomentar la creativitat i l’empatia, a transmetre valors, a identificar emocions i a resoldre problemes.

Anuncis

2 pensaments sobre “Aplicació “CreAPPCuentos”

 1. Pel que he pogut llegir en la teva entrada, considero que aquesta aplicació és molt útil per Infantil, ja que permet als infants fomentar la seva autonomia.

  A part d’això, també la trobo molt interessant per tots els recursos que ofereix que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació dels alumnes (aspecte que considero vital potenciar en el segon cicle d’Infantil).

  M'agrada

 2. Quina aplicació tan interessant! Als alumnes d’infantil els encanta que els expliquin contes, les aventures que viuen els seus personatges els captiven i ajuden a entendre conceptes nous i que poden arribar a ser complicats d’entendre.

  Amb aquesta app podem treballar moltes coses, des del llenguatge oral, passant per les seqüències temporals a potenciar la seva creativitat i imaginació.

  A més a més, pel que expliques realment és molt fàcil de fer servir, per tant els alumnes poden ser molt autònoms a l’hora de fer-la servir, i amb el gran avantatge què és gratuïta! Trobo que és una molt bona proposta i que és podria utilitzar sense cap mena de dubte a les aules d’infantil.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s