“Un lobo boquiabierto”, de Jordi Palet i Ester Llorens

un-lobo-boquiabiertoEn aquesta entrada us mostraré un conte innovador, anomenat “Un lobo boquiabierto” de l’editorial Parramón que forma part de la col·lecció de contes creatius perquè inclou un munt d’activitats complementàries que implicaran als infants en la seva història. El podem trobar en castellà i català, i està pensat per nens i nenes de 3 a 7 anys.

Aquest llibre interactiu conté diversos contes en un, on el protagonista és un llop famolenc que es va trobant amb personatges recuperats d’històries clàssiques com “La caputxeta vermella”, “Els tres porquets” i “Les set cabretes”. Els infants, a més de llegir, escriure, dibuixar, pintar, retallar i enganxar; podran gaudir de la tecnologia de Realitat Augmentada en moltes de les seves pàgines. Per fer això, necessitem descarregar una APP gratuïta al dispositiu mòbil, disponible tant per Android com per iOS, que ens permetrà llegir el conte amb animacions en Realitat Augmentada, on veurem aparèixer els personatges i/o objectes en tres dimensions. També, podrem engrandir o minimitzar imatges, escoltar sons, jugar a mini jocs…

Personalment, és un bon llibre per utilitzar tant a casa com a les escoles amb nens i nenes d’educació infantil, perquè els ajuda a estimular la imaginació, la creativitat i l’interès pels llibres i la lectura. Així com, promou una nova manera de desenvolupar millor la comprensió lectora en els més petits.

Finalment, per si és del vostre interès, hi ha altres llibres amb realitat augmentada de la mateixa editorial: “Zapatos, zapatitos y zapatones” i “¡Me han dado calabazas!”, que els podem comprar a qualsevol pàgina d’internet com per exemple:                                             http://www.boolino.es/es/libros/coleccion/cuentos-creativos/.

Deixa un comentari